Om

Smycken och Smulor 

staratde 2007 då jag började köpa hem pärlor och upptäckte att jag kunde skapa smycken i olika färg och form, jag tyckte det var så roligt att jag satte mig vid köksbordet varenda ledig stund och skapade, samtidigt var jag intresserad av inredning och letade efter inspiration på nätet, just då var ju bloggandet på uppgång och jag kände att jag ville visa upp mina smycken på nätet och då skapade jag min blogg som jag tänkte kalla "Bland smycken och smulor" då jag hade 2 barn hemma och jag försökte få ihop livet med barn, hem, jobb och smyckestillverkningen som jag då skötte i köket bland barn och smulor. Namnet blev Smycken och Smulor och det har jag kallat mitt företag sedan dess.

Livet har ju sedan dess förändrats men smyckestillverkningen håller jag fast vid, jag har haft svackor i tillverkningen som sammanfallit med svackor i livet men lika ofta är pärlorna och smyckestillverkningen min räddning i tuffa perioder i livet.

Hoppas du gillar mina smycken och kommer att kika in här då och då, jag gör sällan många av samma smycke så jag har ett ständigt föränderligt utbud.


Välkommen!


Innehar F-skattsedel

© Copyright. All Rights Reserved.